Η  Κυριακή (Κική) Λέντζιου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την                                                           Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

Χριστός Ανέστη!  Λένε ότι κάθε αρχή και δύσκολη…

Η ζωή είναι μια διαρκής μάχη. Ένας διαρκής αγώνας να κάνουμε εφικτό το φαινομενικά ανέφικτο. Στην εποχή της πολιτικής απαξίωσης και της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης, η ανάκαμψη ίσως φαντάζει αδύνατη. Όταν όμως ξεκινάς, γνωρίζοντας ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους πρόθυμους να συνεργαστούν για μια κοινή, σύγχρονη πορεία, τότε ξέρεις ότι το ξεκίνημά σου γίνεται πιο δυναμικό, γίνεται με το σωστό τρόπο.
Έχοντας εργαστεί εθελοντικά σε δομές κοινωνικής και ψυχολογικής υποστήριξης και έχοντας αποκτήσει στη φαρέτρα μου γνώσεις, ιδέες, μεράκι, αντοχή  και δύναμη να δουλέψω σκληρά είμαι παρών σε τούτη τη μάχη για την αναβάθμιση του Δήμου μας  και τη βελτίωση του τρόπου ζωής όλων μας.
Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στις Δημοτικές εκλογές  με τη ‘’Δύναμη Δημιουργίας, Νέα Πρόταση’’ δηλώνοντας ότι οι νέοι είμαστε ΕΔΩ!  Ότι οι νέοι ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Στο νέο ξεκίνημα για το Δήμο μας με Δήμαρχο διεκδικητικό, Δήμαρχο κοντά στους πολίτες του θα είναι τιμή μου να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας.
Ελάτε μαζί να δώσουμε αξία στο Δήμο μας και ποιότητα στη ζωή μας!

Σας Ευχαριστώ,
Κυριακή (Κική) Λέντζιου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

Σύντομο Βιογραφικό της Κυριακής ( Κικής ) Λέντζιου

Γεννήθηκα και ζω από  το 1989 στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης του Δήμου Ωραιοκάστρου. Ολοκλήρωσα τις μαθητικές μου σπουδές στο Δημοτικό Μελισσοχωρίου και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Δρυμού.
Είμαι Πτυχιούχος  του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και  έχω ειδικευτεί στον τομέα της Κλινικής Ψυχολογίας. Είμαι πιστοποιημένη Κλινική Ψυχοθεραπεύτρια – Υπνοθεραπεύτρια.
Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και προγράμματα εκπαιδευτικού χαρακτήρα που αφορούν την οικογενειακή θεραπεία – θεραπεία ζεύγους, την ψυχοπαθολογία ενηλίκων, παιδιών και εφήβων, καθώς και την ένταξη ευπαθών ομάδων στον κοινωνικό πληθυσμό.
Σήμερα εργάζομαι ως ψυχολόγος σε ένα Ίδρυμα με παιδιά με Νοητική Αναπηρία.



Η Ελένη Σίσκου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την                                                                  Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση
Φίλες και Φίλοι,
Θέλω έναν κόσμο καλύτερο, ένα Ωραιόκαστρο όπως πριν δημιουργικό, αποτελεσματικό και πρώτο. Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά, να διαφυλάξουμε πόρους για τις νεότερες γενιές, να μην ζούμε με το παρελθόν αλλά να διδασκόμαστε από αυτό. Πρέπει να δημιουργήσουμε έναν τόπο καλύτερο. Για όλα τα θέλω και τα πρέπει και πιστεύοντας στις αστείρευτες ανθρώπινες δυνάμεις, στη συνεχή προσπάθεια και τις νέες ιδέες, στρατεύομαι στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, με το Νέο Συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση  του Υποψηφίου Δημάρχου Ωραιοκάστρου Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Σας ευχαριστώ
Ελένη Σίσκου                                                                                                                                                              Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος                                                                                                                         Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση
Βιογραφικό της Ελένης Σίσκου
Γεννήθηκε στις 9/12/1972 στα Γιαννιτσά Πέλλας.
Είναι παντρεμένη με τον Πιπεριά Παύλο και έχουν δύο παιδιά.
ΠΤΥΧΙΑ-ΤΙΤΛΟΙ
Πτυχίο Ιατρικής Πανεπιστήμιο Βουκουρεστίου Ρουμανίας (CAROL DAVILA) 30/09/1996.
Αναγνώριση πτυχίου από το αρμόδιο Ελληνικό όργανο ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ 19/12/1997
Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, 09/01/1998 Νομαρχία Πέλλας, τμήμα Υγιεινής.
Τίτλος ειδικότητας Βιοπαθολογίας , 23/03/2006 Νομαρχία Θεσσαλονίκης, Τμήμα Υγιεινής.
Ξένες γλώσσες: Άριστη γνώση Ρουμανικής γλώσσας , καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας.
Μέλος ιατρικών εταιρειών : Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας & Ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ-ΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
Τρίμηνη υποχρεωτική εκπαίδευση στα τακτικά παθολογικά , χειρουργικά και καρδιολογικά εξωτερικά ιατρεία του Γ.Ν.Ν Γιαννιτσών από 12/02/1998 έως 11/05/1998.
Περιφερειακό Αγροτικό Ιατρείο Αγροσυκιάς, Πέλλας, ως αγροτικός γιατρός από 18/06/1998 έως 17/06/1999 (1 ‘ετος).
Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ως ειδικευόμενη ιατρός στην Βιοπαθολογία από 09/09/1999 έως 31/07/2001, (2χρόνια, 3 μήνες & 20 μέρες).
Π.Γ.Ν.Θ.Αχέπα ως ειδικευόμενη ιατρός στην Βιοπαθολογία από 20/05/2002 έως 03/01/2006 ( 2 χρόνια , 5 μήνες &10 μέρες).
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
Ι.Κ.Κυανός Σταυρός (παράρτημα Τσιμισκή) ως ειδικός ιατρός από 05/04/2006 έως 25/07/2006 (3 μήνες &20 μέρες)
Γ.Ν.Ν.Γιαννιτσών ως επικουρικός ιατρός (επιμελήτρια Β) από 31/07/2006 έως 30/07/2007 , υπηρεσία στο τμήμα αιμοδοσίας και κάλυψη αναγκών, εφημερίες στο μικροβιολογικό,βιοχημικό και αιματολογικό εργαστήριο.
Γ.Ν.Ν.Γιαννιτσών ως επικουρικός ιατρός (επιμελήτρια Β) από 12/11/2007 έως 14/04/2008, υπηρεσία στο τμήμα αιμοδοσίας και κάλυψη αναγκών, εφημερίες στο μικροβιολογικό , βιοχημικό και αιματολογικό εργαστήριο.
Γενικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου με τον  βαθμό επιμελήτριας Β στο Μικροβιολογικό-Βιοχημικό –Ιολογικό τμήμα από 21/04/2008 έως και 20/3/2013.
Από 21/3/2013 εώς και σήμερα υπηρετεί στο βαθμό επιμελήτριας Α στο Μικροβιολογικό-Βιοχημικό –Ιολογικό τμήμα του Γ.Ν. Παπαγεωργίου.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων και έχει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top