Ο Βασίλειος Γιάμπαστος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την                                  Δύναμη Δημιουργίας Νέα Πρόταση
Αυτή τη  χρονική στιγμή, που οι ηθικές αξίες έχουν εξανεμιστεί, πιστεύω ότι όλοι μας αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, έχει χρέος να ορθώσει το ανάστημά του και να αγωνιστεί για το καινούργιο, το διαφορετικό,  το νέο  μακριά από προσωπικούς υπολογισμούς και προβλέψεις, μακριά από ομαδοποιήσεις, χωρίς προσωπικές οπτικές. Σας καλώ όλους να βοηθήσετε την προσπάθεια , με επικεφαλής τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, για ανανέωση σε όλα!
Σας ευχαριστώ.
Βασίλειος Γιάμπαστος                                                                                                                                      Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος                                                                                                                                    Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

Σύντομο Βιογραφικό του Βασίλειου Γιάμπαστου

Γεννήθηκε το 1958 στο Δρυμό Θεσσαλονίκης, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με τη Στυλιανή Πουλέκα και έχουν τρία παιδιά, το Δημήτρη, τη Χριστίνα και την Κατερίνα.
Από το 2012 είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός.
Επί σειρά ετών υπήρξε Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου “Δόξα Δρυμού”. Διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος την περίοδο 1995-1998, ενώ στις Δημοτικές εκλογές του 2002 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος και προσέφερε τις υπηρεσίες του από τη θέση του Αντιδημάρχου.



 Ο Αθανάσιος (Νάσος) Δ. Διαμέλας Υποψήφιος Δημοτικός  Σύμβουλος                                Ωραιοκάστρου στη Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας με την                                                                            Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση
Για πολλούς από εμάς τους νέους η κρίση ήταν μια καλή ευκαιρία για να βάλουμε στην σωστή θέση κάποιες σκέψεις και να αξιολογήσουμε διαφορετικά κάποιες καταστάσεις. Οραματιζόμενος το μέλλον του τόπου αποφάσισα την ενεργοποίηση μου με την συμμετοχή μου στον Συνδυασμό του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην πορεία για πραγματική προσφορά στον τόπο μου την Μυγδονία.
Σας ευχαριστώ
Αθανάσιος (Νάσος) Δ. Διαμέλας                                                                                                                                                    Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου                                                                                        Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας                                                                                                                                        Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση
Σύντομο Βιογραφικό του Αθανάσιου (Νάσου) Δ. Διαμέλα
Γεννήθηκα  και μεγάλωσα στο Δρυμό που διαμένω με την οικογένεια μου.
Είμαι παντρεμένος με την Αννα Στεφανακίδου υπάλληλο αποθηκών της Carrefour – Μαρινόπουλος και έχουμε μία κόρη την μικρή Ελένη.
Είμαι Απόφοιτος του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Θεσσαλονίκης ( Νεάπολη )  όπως  επίσης και
Απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Καβάλας με διακριτικό τίτλο
Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός.
Είμαι μέλος του μητρώου εκπαιδευτών Συνεχιζόμενης επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης.
Εκπαιδευτής σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης σε τεχνικά θέματα.
Ως Πτυχιούχος  Μηχανολόγος Μηχανικός ασχολούμαι με την εκπόνηση μελετών και επίβλεψη Η/Μ εγκαταστάσεων ιδιωτικών και δημοσίων έργων.
Εκλεγμένος Δημοτικός Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Δρυμού.
Επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Α.Π.Σ. ‘’ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ‘’.




Η Κατερίνα Μωράτη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος                                                  Ωραιοκάστρου Δημοτικής Ενότητας Μυγδονίας με την                                                                        Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση.

Συνδημότισσες και Συνδημότες
Η προσωπικότητα του  Γιώργου Παπακωνσταντίνου ως ηγέτη του Συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση, συγκεντρώνει όλα αυτά τα ισχυρά στοιχεία χαρακτήρα που απαιτούνται για κάποιον που διεκδικεί το αξίωμα του Δημάρχου, ώστε να επιτευχθούν  όλα όσα χρειάζεται ό τόπος μας και να επανέλθει στην σωστή του πορεία προς το μέλλον, διότι πρόκειται για άντρα με προσωπικότητα, δυναμισμό, πολιτική μετριοπάθεια, γνώσεις διοίκησης, αλλά κυρίως αδιαμφισβήτητη εντιμότητα.
Σας ευχαριστώ
Κατερίνα Μωράτη                                                                                                                                                           Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου                                                                                                                    Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας                                                                                                                                       Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση
 Βιογραφικό της Κατερίνας Μωράτη

1.      ΣΧΟΛΙΚΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
2001-2002 :ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ 18 ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΤΑ

2.      ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
       2003-2008  : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ  ΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ
ΠΤΥΧΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ


3.       ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
2003-2008 : προαιρετική άσκηση στο Δικηγορικό γραφείο της Δικηγόρου θεσσαλονίκης Στυλιανής Βαλάνη- Ντολοπούλου (ΑΜΔΣΘ 6180), με εξειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο (Εμπράγματο –Ενοχικό - Οικογενειακό )και Διοικητικό Δίκαιο .
2008-2010: ασκούμενη Δικηγόρος στους Δικηγόρους Θεσσαλονίκης Στυλιανή Βαλάνη-Ντολοπούλου και Αναστάσιο Τσόη  , με εξειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο (εμπράγματο –Ενοχικό- Οικογενειακό ) , Διοικητικό Δίκαιο και Ποινικό.

Αύγουστος  2010: έναρξη Δικηγορικού Επαγγέλματος 
Συνεργάτης στους Δικηγόρους Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης Στυλιανή Βαλάνη-Ντολοπούλου και Αναστάσιο Τσόη  , με εξειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο (εμπράγματο –Ενοχικό- Οικογενειακό ) , Διοικητικό Δίκαιο και Ποινικό.

Ιανουάριος 2011: ανοίγω δικό μου Δικηγορικό γραφείο  στον Δρυμό Θεσσαλονίκης  το οποίο μετέφερα τον Μάιο του έτους 2013  και διατηρώ μέχρι σήμερα στην Θεσσαλονίκη επί της οδού Ερμού 25 και παράλληλα εργάζομαι ως συνεργάτης  στους Δικηγόρους Θεσσαλονίκης Στυλιανή Βαλάνη-Ντολοπούλου και Αναστάσιο Τσόη  , με εξειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο (εμπράγματο –Ενοχικό- Οικογενειακό ) , Διοικητικό Δίκαιο και Ποινικό.


4.      ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
2α.  Fist certificate (lower) –university of CAMBRIDGE
2β. Diploma di lingua italiana –instituto italiano di cultura
2γ. Κρατικό πτυχίο γλωσσομάθειας στην ΙΤΑΛΙΚΗ γλώσσα επίπεδο Β2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top