TSOOKSTOCK – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι προβολείς ανάβουν ξανά. Τα ηχεία έχουν ήδη στηθεί. Οι ενισχυτές ανοίγουν. Το πάρτι είναι έτοιμο να ξαναρχίσει. Η σκηνή του Δρυμού έχει φορέσει τα καλά της για να ζήσει ξανά τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Ένας θεσμός ξαναγεννιέται. Το όνομά του TSOOKSTOCK!
Η νεοσύστατη εθελοντική ομάδα «εν δράσει», παίρνοντας τη σκυτάλη από το rock festival, διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στην αυτό-οργάνωση και τον εθελοντισμό με σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι. Στη σκηνή του Δρυμού έχουν ιερουργήσει οι πιο ενδιαφέροντες καλλιτέχνες της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. Θέλετε ονόματα; Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κούτρας, Πυξ Λαξ, Διάφανα Κρίνα, Μανώλης Φάμελλος και Ποδηλάτες, Ξύλινα Σπαθιά, Μωρά Στη Φωτιά, Μάσκες, Μίκρο, Μαύρη Μαγιονέζα, Ρόδα Της Ερήμου, Τσοπάνα Rave, Λουδίας, Universal Trilogy, Ντίνος Σαδίκης, Γκούλαγκ, Tρύπες, Magic de Spell. Το σκεπτικό είναι να αντιπροσωπεύονται ρεύματα απ' όλο το φάσμα της εγχώριας ροκ-και-όχι-μόνο-ροκ κίνησης.

Συμμετοχές
Φέτος, από τη σκηνή του Tsookstock, ο Βασίλης Πρατσινάκης με τον Γιάννη Φιλιππουπολίτη στο πιάνο θα μας ταξιδέψουν σε κόσμους μουσικούς σε ένα ατμοσφαιρικό ακουστικό live.
Οι Melo dB θα απογειώσουν την ενέργεια και τη διάθεση με μια δυναμική εμφάνιση παίζοντας δικά τους τραγούδια και γνωστές διασκευές όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Ας τους απολαύσουμε…
Και τέλος στην σκηνή θα ανέβει ο παλιός καλός φίλος του φεστιβάλ  Άγγελος Μουρβάτης με το συγκρότημά του “Ψυχή”. Ο Άγγελος σημάδεψε τη μουσική σκηνή του Δρυμού παίζοντας στα τρία από τα πέντε φεστιβάλ, αλλά κάνοντας και άλλες μεμονωμένες εμφανίσεις. Με τις γνωστές μελωδίες στις αποσκευές του και με έναν καινούριο δίσκο, θα ξυπνήσει μνήμες σε μια συναυλία συλλεκτικής αξίας.
Εισιτήριο δεν υπάρχει! Η είσοδος είναι ελεύθερη! Έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο πάρτι για κάθε βαλάντιο. Το Φεστιβάλ διοργανώνει, η εθελοντική ομάδα «εν δράσει». Για Δρυμό καλά πάμε; Καλά πάτε! Ο Δρυμός καλύπτεται από το συγκοινωνιακό δίκτυο του Ο.Α.Σ.Θ. Η γραμμή είναι το 27 μέχρι το τέρμα και ακολούθως το 84. Η διαδρομή Θεσσαλονίκη - Δρυμός (15 χιλιόμετρα) διαρκεί 40, το πολύ, λεπτά της ώρας. Το σημείο, όπου θα γίνει το Φεστιβάλ λέγεται Τσούκα και απέχει μόλις 500 μέτρα από τη στάση του αστικού. Κι αν, μετά από όλα αυτά, οποιοσδήποτε από το κοινό χρειαστεί επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο 6936076595 ή στο tsookstock.wordpress.com ή στη σελίδα μας στο Facebook: facebook.com/tsookstock και facebook.com/groups/endraseioraiokastro.

Έτοιμοι για αναχώρηση;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top