Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικές με το Μετρό της Θεσσαλονίκης η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Μάρκου δήλωσε τα εξής:
«Η Κυβέρνηση δια στόματος του αρμόδιου υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και των υπεύθυνων της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. θα πρέπει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς. Διαψεύδει ή επιβεβαιώνει τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν το έργο του μετρό της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται στον… αέρα εξαιτίας αίτησης διάλυσης που έχει υποβάλλει η κοινοπραξία;
Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης απαιτεί από την Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να μπει ένα τέλος στην πολύχρονη ταλαιπωρία της εξαιτίας του έργου κατασκευής. Πίσω από τις λαμαρίνες βρίσκονται επιχειρήσεις που έκλεισαν και απελπισμένοι καταστηματάρχες που επένδυσαν στην κατασκευή του συγκεκριμένου έργου.

Δυστυχώς, αντί για το πιο σύγχρονο Μετρό της Ευρώπης, όπως διατείνονται οι αρμόδιοι, μετράμε τρύπες, ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους και «λουκέτα». Να μπει επιτέλους τέλος στον εμπαιγμό των Θεσσαλονικέων που κρατά περισσότερο από δυο δεκαετίες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top