Αναδημοσίευση από το Oraiokastro.net
Μια περίεργη υπόθεση έφερε στην επιφάνεια το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς παιδιά εξαφανίζονται από το κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Τις τελευταίες ημέρες έχουν χαθεί τρία παιδιά, ενώ η κατάσταση κρίνεται κρίσιμη γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της παράνομης διακίνησης των ανηλίκων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Χαμόγελου:

Στις 07 Φεβρουαρίου 2015, κατά τις απογευματινές ώρες, ο ανήλικος Mohamed (16 ετών), Συριακής καταγωγής εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Από τον ίδιο χώρο, τρεις μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 10 Φεβρουαρίου 2015 κατά τις βραδινές ώρες, εξαφανίστηκαν ο ανήλικος Seristian (5 ετών)και η ανήλικη Helan (10 ετών).

Ο 16χρονος Mohamed έχει ύψος 1,55 μ., είναι αδύνατος και έχει σκουρόχρωμο δέρμα, μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μπλε τζην παντελόνι.

Η 10χρονη Helan έχει ύψος 1,40 μ., σκουρόχρωμο δέρμα, μαύρα σγουρά μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε ροζ - μωβ μπουφάν, γκρι αθλητικό παντελόνι και αθλητικά άσπρα παπούτσια.

Ο 5χρονος Seristian έχει ύψος 1,05 μ., είναι αδύνατος με σκουρόχρωμο δέρμα, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε σκούρο μπουφάν, γκρι αθλητικό παντελόνι και μπλε μποτάκια ορειβατικά.

Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος της παράνομης διακίνησης των ανηλίκων, καθίσταται επιτακτική η άμεση εύρεση τους καθώς αγνοούνται εδώ και αρκετές μέρες. Ελπίζουμε με τη βοήθεια όλων μας σύντομα τα παιδιά να βρεθούν και να είναι ασφαλή.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.



Δείτε και εδώ!



http://www.hamogelo.gr/3.1/Exafanismena-Poidia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top