33ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΤΑΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 

 «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ»


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015. ΩΡΑ 9:00 Μ.Μ.: 
Χορευτική εκδήλωση. Παίρνουν μέρος τα χορευτικά συγκροτήματα του ποντιακού Συλλόγου Πετρωτού με χορούς από τον πόντο, της Ενοριακής Νεανικής Εστίας Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου με χορούς από την Ήπειρο, τον Μικρασιατικό Σύλλογο Νέας Μαγνησίας «Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ» με νησιώτικους χορούς, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας με χορούς από την Θράκη και τα μικρά χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ» με χορούς από τον πόντο.
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015. ΩΡΑ 9:ΟΟ Μ.Μ.: 
Ποντιακή Βραδιά. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες λύρα-τραγούδι Θωμάς Μπαΐρακτάρης, τραγούδι Κωνσταντίνος Καλούσης, Φίλιππας Ανανικίδης, Ραφαήλ Αμανατίδης, Γεώργιος Μαυρίδης, λύρα-τραγούδι Γιάννης Τριανταφυλλίδης, λύρα-τραγούδι Ανδρεάδης Ανέστης, λύρα Μίλτος Τερζόπουλος, Παύλος Θ.Αμανατίδης και Γεώργιος Φωτιάδης, αρμόνιο Γεώργιο Θ.Αμανατίδης, ντραμς Γεώργιος Π.Αμανατίδης και νταούλι Αλέξης Ανδρεάδης.
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015. ΩΡΑ 6:30 Μ.Μ.:
 Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ νέων και παλαίμαχων Αστραπής Μεσαίου με αθλοθέτηση του κυπέλλου «Αναστάσιος Μαρμαρίδης» στη νικήτρια ομάδα, από τον Σύλλογο Μεσαίου ο «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ».
ΩΡΑ 9:00 Μ.Μ Θεατρική παράσταση με το έργο κωμωδία του συγγραφέα Δημήτρη Σειτάνη «ΑΝ ΕΣΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ» σε σκηνοθεσία Αναστασίας Αναστασούδη για μικρούς και μεγάλους. Από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Ευόσμου-Κορδελιού.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015. ΩΡΑ 9:00 Μ.Μ.:
Λαϊκή βραδιά. Αφιερωμένη στο μεγάλο λαϊκό συνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα από το λαϊκό συγκρότημα ΄΄ΕΡΩΣ ΄΄, στον αυλόγυρο του Δημοτικού Σχολείου Μεσαίου.
ΤΡΙΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015. ΩΡΑ 7:30 Μ.Μ.:». .: Μικρός μαραθώνιος (παιδικό- εφηβικό-μεγάλο), ποδηλατοδρομίες (παιδικό- εφηβικό). Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Μεσαίου
ΩΡΑ 8:00 Μ.Μ.: Παιδικά παιχνίδια: Τσιλίκι (τσάλτικα), τζαμί (παιχνίδι με τα κεραμίδια), μήλα και τσουβαλοδρομίες. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο δημοτικό σχολείο Μεσαίου.
ΩΡΑ 9:00 Μ.Μ.: Παιχνίδια με τον κλόουν Τιραμόλα
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015. ΩΡΑ 7:00 Μ.Μ.:
 Μέγας εσπερινός με αρτοκλασία. Στη συνέχεια θα γίνει περιφορά της Εικόνας της Μεταμόρφωσης Του Σωτήρος, εντός του χωριού με η συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και των χορευτικών συγκροτημάτων του συλλόγου Μεσαίου. Μετά την περιφορά θα χορέψουν τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου Μεσαίου ο «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ», στο προαύλιο της εκκλησίας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το πανηγύρι που διοργανώνει η Αστραπή Μεσαίου στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015. ΩΡΑ 7:00 Π.Μ.:
 Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
ΩΡΑ 9:00 Μ.Μ.: Χορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού με χορούς από την Μακεδονία, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Φιλαδέλφειας με χορούς από τη Μικρά Ασία, του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ» με χορούς από την Κρήτη, του Αναπτυξιακού Συλλόγου Μονολόφου με χορούς από τη Θράκη και του μεγάλου χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ» με χορούς από τον Πόντο.
Όλα τα χορευτικά θα συνοδεύονται με παραδοσιακή μουσική.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργεί έκθεση παλιάς και νέας φωτογραφίας του Συλλόγου, στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μεσαίου και έκθεση χειρονακτικής στις ώρες των εκδηλώσεων στο Δημοτικό Σχολείο.
Οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου, Εκκλησία Μεσαίου και Αστραπή Μεσαίου.

Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Αμανατίδης Θεόδωρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top