Χθες  02 Ιουλίου 2015 συναντήθηκαν με τους Δημάρχους, Δημοτικούς, Τοπικούς συμβούλους και κατοίκους των Δήμων Χαλκηδόνας, Δέλτα και Ωραιοκάστρου.

     Για αύριο το πρωϊ 03 Ιουλίου 2015 προγραμματίστηκαν συναντήσεις στους Δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη και Θέρμης, ενώ το βράδυ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγκαδά για τους Δήμους Λαγκαδά και Βόλβης.

    Ο κοινός αγώνας των Βουλευτών Β΄ Θεσσαλονίκης, χωρίς κομματικούς ανταγωνισμούς, με μόνο στόχο την ενίσχυση του «ΝΑΙ» για την παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή  οικογένεια, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 04 Ιουλίου 2015 στις 11:00 το πρωϊ με συγκέντρωση στο Ξενοδοχείο SUN BEACH για τους κατοίκους του Δήμου Θερμαϊκού.

    Χθες, Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015, ο κ. Σάββας Αναστασιάδης ήταν επίσημος προσκεκλημένος και  ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε η νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή (ΝΟΔΕ) Κιλκίς.

     « Η μόνη πλέον ελπίδα για ομαλή πορεία της χώρας και παραμονή στην ασφάλεια της Ευρώπης, είναι να αποδοκιμασθεί η ανευθυνότητα και ο τυχοδιωκτισμός του Τσίπρα από την υπεύθυνη στάση των πολιτών.
      Με την χώρα σε επικίνδυνη πορεία, που μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες κυριολεκτικά καταστάσεις, ο Ελληνικός λαός, ψύχραιμα και νηφάλια, χωρίς ακρότητες, έχει ιστορική ευκαιρία και ευθύνη να διαλέξει ποιον δρόμο θέλει να ακολουθήσει.

       Μέσα ή έξω από το Ευρώ , με την Ευρώπη ή χωρίς την Ευρώπη, γιατί από την Κυριακή το βράδυ και μετά κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται…», τόνισε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο κ. Αναστασιάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top