Σάββας Αναστασιάδης: « Χαίρομαι ιδιαίτερα που είστε εδώ. Η ελπίδα και η δύναμη που μου δίνετε με την σημερινή σας παρουσία είναι το πιο δυνατό μήνυμα για την πορεία προς τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ».


Σ1 

Η πρώτη προεκλογική συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Σάββα Αναστασιάδη με στελέχη των Δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού, πραγματοποιήθηκε το χθες το βράδυ 2 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ξενοδοχείο Ambassador στο Πλαγιάρι.
Άνθρωποι της αυτοδιοίκησης , περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, καλοί φίλοι, νέοι και νέες, έσπευσαν να ακούσουν τον Βουλευτή και από την επομένη να κάνουν τον δικό τους αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία.
Ο Βουλευτής μάλιστα είπε στους παρευρισκόμενους ότι από τον ίδιο χώρο είχε ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία το 2009 και εξελέγη για πρώτη φορά Βουλευτής.
Στη συνέχεια προχώρησε σε μία σύντομη ανάλυση της πολιτικής κατάστασης και των γεγονότων που είναι σε εξέλιξη. Για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα καυστικός λέγοντας μεταξύ άλλων:

Σ2 

« Ο κ. Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 υποσχόμενος το τέλος της λιτότητας και των μνημονίων. θα τα ακύρωνε με ένα Νόμο και με ένα Άρθρο. Σήμερα, προτείνει ένα νέο βαρύ 3ο Μνημόνιο. Το πιο επώδυνο!
Και το έκανε αποδεκτό χωρίς να το διαπραγματευθεί καθόλου. Έταξε λαγούς με πετραχήλια στους αγανακτισμένους ψηφοφόρους, δίνοντας ρεσιτάλ λαϊκισμού. Τώρα πια είναι αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου. Είπε ψέματα ενώ γνώριζε την κατάσταση και την επόμενη μέρα δεν θα είχε να δώσει τίποτα.
Το κόστος της εξάμηνης διακυβέρνησης από τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ για τη χώρα και τους πολίτες είναι πολύ υψηλό. Η οικονομία επέστρεψε στην ύφεση…….»
Πολύ συχνά ακούμε σε συζητήσεις, σχόλια γύρω από τη συμμετοχή νέων ανθρώπων σε προεκλογικές συγκεντρώσεις , ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Η απάντηση πάντως χθες το βράδυ, δύο του μήνα , ήταν υπέρ του Σάββα Αναστασιάδη αφού έσπευσαν πολλοί νέοι και νέες από τους Δήμους Θέρμης και Θερμαϊκού για να τον ακούσουν. Ο Βουλευτής συνομίλησε μαζί τους και δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για τα όλα τα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν.
Στην ερώτηση που του έκαναν ,σχετικά με το αν θα έπρεπε να γίνουν εκλογές απάντησε:


Σ3 

« Χαίρομαι ιδιαίτερα που είστε εδώ. Η ελπίδα και η δύναμη που μου δίνετε με την σημερινή σας παρουσία είναι το πιο δυνατό μήνυμα για την πορεία προς τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Σε ότι αφορά τις εκλογές έχετε δίκιο να προβληματίζεστε για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Ο κ. Τσίπρας δραπέτευσε από τις ευθύνες του σε μία πολύ κρίσιμη ώρα για τη χώρα, προκηρύσσοντας εκλογές. Τη στιγμή δηλαδή που τα άλλα κοινοβούλια στήριζαν και ψήφιζαν για την δική μας συμφωνία.
Επέλεξε να βάλει τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες για να λύσει τα εσωκομματικά του προβλήματα.
Οι εκλογές θα μας πάνε πολύ πίσω. Όλοι οι διεθνείς οίκοι έλεγαν ότι αν πάμε σε εκλογές θα χρειαστούν νέα επώδυνα μέτρα. Η παρούσα Βουλή μπορούσε να δώσει λύση. Ο κ. Τσίπρας έβαλε το προσωπικό και το κομματικό του συμφέρον πάνω από το εθνικό και πάνω από το συμφέρον των πολιτών. Μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε μία εθνική συνεννόηση. Πιστεύω ότι τώρα πια οι Έλληνες πολίτες ψύχραιμα , νηφάλια και με ωριμότητα θα επιλέξουν την σταθερότητα της Νέας Δημοκρατίας. Να είστε σίγουροι ότι το βραδύ των εκλογών η Ν.Δ. Θα είναι πρώτο κόμμα …..»
Η βραδιά έκλεισε με «πηγαδάκια», στα οποία όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον Βουλευτή, ενώ του ευχήθηκαν και « καλή δύναμη»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top