Σήμερα 3ης του Σεπτέμβρη με βρίσκει  να ασχολούμαι με τους γιατρούς για θέματα υγείας και όχι με τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ σε αυτήν την ημερομηνία με τα 41 του χρόνια . . Σήμερα άκουσα από  τα παλιά  στελέχη   του ΠΑΣΟΚ  να λένε τα τρελά τους όπως ο Πάγκαλος εναντίον της Φωφής και υπέρ της δεξιάς και ότι για αυτόν δεν υπάρχει πασοκ .Τι να σχολιάσω για ανθρώπους που στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ  τα γευτήκαν όλα  Υπουργεία και ίσως μεγάλη ζωή που αν δεν ήταν στο πασοκ  δεν θα τους ήξερε ούτε η γειτονιά τους . Το ίδιο έκανε και σήμερα ο Γιάννης Μαγκριωτης που δήλωσε ότι το πασοκ έκλεισε  τον κύκλο του και ότι τάχα με την δική του κίνηση μετά της εκλογές θα γίνει ο μεγάλος συνασπισμός στον δημοκρατικό χώρο .Το ερώτημα είναι αν μετά της εκλογές δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης η κάθε Γιάννης με ποιόν  θα κάνει τον τάχα μεγάλο δημοκρατικό χώρο .
Καλά είναι τα μεγάλα λόγια αλλά εγώ θα τους έλεγα ένα απλό πράγμα, αντί να λένε ότι τα πασοκ  έκανε  τον κύκλο του καλά θα κάνουν να λένε για τον εαυτό τους ότι αυτοί έκαναν τον κύκλο τους  και όχι τα κόμματα .
Διότι αν το ΠΑΣΟΚ έφτασε σε αυτά τα ποσοστό να θυμίσω ποσό φταίνε και ποιο οι κάθε Μητρόπολοι  ,Σακοράφες ,Πάγκαλοι και πολλά παιδιά του κύκλου Παπανδρέου που όταν οι στιγμές ήταν δύσκολες την κοπάνισαν .Ο Γιώργος δεν κατεβαίνει  στις εκλογές και δικαιολόγησε ότι θέματα οικονομικά ενώ η αλήθεια είναι ότι τα μπέρδεψε με το μισός του ενάντιο σε κάθε άλλο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  και το πάθος του να είναι αυτός αρχηγός .Αλλά όλα  τα τερτίπια κάποια στιγμή  βγαίνουν  στον αφρό και βλέπουμε τον καθένα τι ηθελε από το πασοκ  όταν  ήταν δυνατό και  τι θέλουν τώρα, απλά την διάλυση του και μάλιστα δίχως ντροπή .
Καλό τους ταξίδι θα τα ξαναπούμε αν ζούμε ..
         Ανέστης Αναστασιάδης
                                                                               θεσσαλονίκη 3.9.2015

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top