Άρθρο του Κ. Διαμαντόπουλου
Βαρέθηκα τα τελευταία 5-6 χρόνια, να ακούω τα κόμματα εξουσίας να κατηγορεί το ένα το άλλο, ενώ όλοι φταίνε για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έφεραν τους Έλληνες νοικοκύρηδες.


Βαρέθηκα την τωρινή «αριστερά» της εξουσίας, που αφού έταξε πολλά, τώρα κάνει ότι και οι προηγούμενοι.


Βαρέθηκα τους σημερινούς κυβερνητικούς να προσπαθούν να κατηγορήσουν το μεγαλύτερο μεταπολιτευτικό απεργιακό κίνημα, μιλώντας για παράνομες επιδοτήσεις των αγροτών, για φοροδιαφυγή των άλλων κοινωνικών ομάδων.

Μπορεί να έχουν δίκιο, αλλά η δουλειά τους δεν είναι να τους κατηγορούν, η δουλειά τους είναι να τους βρουν.


Βαρέθηκα όμως και όλους αυτούς τους βολεμένους για 30-40 χρόνια που τώρα ξεβολεύτηκαν και βρίζουν τους προστάτες τους.


Βαρέθηκα να βλέπω τους φίλους μου να αποχαιρετούν τα παιδιά τους, (όλα με πτυχία) για άλλες χώρες και να είναι χαρούμενοι γιατί εκεί θα βρουν δουλειά.


Βαρέθηκα να ακούω όλους αυτούς που φωνάζουν δυνατά ότι δεν είναι ρατσιστές, δεν είναι ξενοφοβικοί, αλλά μόλις το πρόβλημα έρθει στην πόρτα τους, αλλάζουν άποψη.


Προχθές που βρέθηκα στο Δ.Σ. της Σίνδου με θέμα το στρατόπεδο των προσφύγων, φοβήθηκα αλλά και τρόμαξα με αυτά που άκουσα.

Φταίει η κυβέρνηση που χωρίς να ενημερώσει τις δημοτικές αρχές και τους κατοίκους αποφάσισε χωρίς να ακούσει τη γνώμη τους και τις προτάσεις τους.


Μια δίκαιη κατανομή των προσφύγων σε όλο το νομό Θες/νίκης, μάλλον είναι η καλλίτερη λύση. Αυτή νομίζω είναι και η πρόταση του δικού μας δημάρχου Γαβότση.


Τα sites του Ωραιοκάστρου έκοψαν την πίτα τους. Πρώτη φορά τόσος κόσμος. Δεν έφτασαν οι καρέκλες. Οι δημοτικές εκλογές είναι μακριά ακόμα. Λέτε να έχουμε βουλευτικές για αυτό η αντιπολίτευση ήταν εκεί;


Αλήθεια, το ποιους θα βραβεύσετε το αποφασίσατε όλοι μαζί ή μόνο ένας;


Καλώς μας ήρθε το καινούργιο site ORAIOKASTRO REAL. Εμείς μπορούμε να γράφουμε ή είναι PRIVE;


Σε ένα από τα τελευταία δημοτικά συμβούλια, ο δήμαρχος εκτός εαυτού, κατηγόρησε τον Παπακωνσταντίνου για κάτι πολύ σοβαρό, που όμως δε μας το είπε. Επειδή η κουβέντα δεν έγινε στο καφενείο αλλά στο Δ.Σ. πρέπει να βγει υπεύθυνα και να μας πει, τι ακριβώς συμβαίνει. Είναι υποχρεωμένος να το ΚΑΝΕΙ. Εάν έχει δίκιο και εγώ θα είμαι μαζί του.

ΦΛΕΒΑΡΗΣ 2016-02-07
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top