Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η χθεσινή κοπή πίτας από sites & bloggers Ωραιοκάστρου. Δεν έφταναν οι καρέκλες και τα τραπέζια στο Crema Café για να χωρέσουν τον κόσμο. Βουλευτές, αυτοδιοικητικοί νυν και πρώην, δημοσιογράφοι, πολιτιστικοί σύλλογοι, φορείς, και αρκετοί φίλοι και αναγνώστες των site έδωσαν δυναμικό παρών στην χθεσινή εκδήλωση. Στην χθεσινή τελετή βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στα κοινά.
 Ο Πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρούδας «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»  για το «ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
Η θεατρική ομάδα «ΛΟΓΕΙΟΝ»  για την συγκλονιστική παράσταση contact που συγκλόνισε τους θεατές και έκανε το Ωραιόκαστρο να μιλάει μέρες για αυτήν την παράσταση.
Ο Αναπτυξιακός σύλλογος Μονολόφου για τις πρωτότυπες εκδηλώσεις με σκοπό την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων στον μικρό και απομακρυσμένο Μονόλοφο, αποδεικνύοντας ότι οι καλές ιδέες μπορούν να υλοποιηθούν παντού.
 Ο νεοσύστατος σύλλογος «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»,  που τόλμησε στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε  να προχωρήσει στη διοργάνωση συναυλιών το καλοκαίρι στο ανοιχτό θέατρο του Δρυμού στις ΤΣΟΥΚΕΣ.
Και τέλος μια διάκριση σε έναν πολίτη για την ανιδιοτελή συνεισφορά του στον πολιτισμό και τη φιλανθρωπία, στον γνωστό σε όλους Απόστολο Χαρουπάκη που διοργάνωσε τη συναυλία του Β. Λέκκα που μπορεί να χαρακτηριστεί το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού για το Ωραιόκαστρο.
Παρόντες στην εκδήλωση οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Β’ Θεσσαλονίκης ,Καράογλου Θεόδωρος, Αναστασιάδης Σάββας, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Β΄ Θεσσαλονίκης Λαζαρίδης Γεώργιος, ο περιφερειακός σύμβουλος Μπάτος Σωτήρης,ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Προκοπίδης,οι επικεφαλής των παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Γρηγόρης Εδιρνέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Πολυχρονίδης, ο επικεφαλής της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Δάκης Μανουσάκης, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Λαγκαδά και πρώην δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου Χρήστος Χατζηπαραδείσης, οι πρώην δήμαρχοι Ωραιοκάστρου Μπάτος Νικόλαος και Σαραμάντος Δημήτριος, ο επίκουρος Καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Θεόδωρος Κουτρούκης. Δυνατή δημοσιογραφική παρουσία από τον Νίκο Ασλανίδη και την Ελένη Τσιτούρη. Παρουσιάστρια της βραδιάς η άψογη Μαρία Ιακωβάκη. Η βασιλόπιτα υπερπαραγωγή, προσφορά του Δημήτρη Παπαδόπουλου Σταυριώτη και του Ζαχαροπλαστείου ΣΤΕΛΙΟΣ έκλεψε τις εντυπώσεις και γευστικά και οπτικά. Το ότι έλειπε η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου δεν αποτελεί είδηση. Πάμπολλοι οι φίλοι και αναγνώστες μας που έδωσαν δυναμικό παρών. Θα τους δείτε στις φωτογραφίες του Κώστα Παπαδάκη. Πολλά τα πηγαδάκια συζητήσεων, νέες γνωριμίες γίνανε, ειδήσεις βγήκανε και θα παίξουν τις επόμενες μέρες. Κυρίαρχα θέματα ήταν το στρατόπεδο προσφύγων, το θέμα του ΤΙΤΑΝ στο Δρυμό, πολιτική επικαιρότητα και πολλά άλλα. Έτσι ωραία κύλησε η βραδιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάποιοι έφυγαν νωρίτερα για να παραστούν στο δημοτικό συμβούλιο που γινόταν στην Σίνδο για το στρατόπεδο των προσφύγων, κάποιοι συνέχισαν σε άλλα καφε και μπαρ της πόλης μας, και εμείς οι παντρεμένοι σπίτι. Σας ευχαριστούμε όλους για την ωραία βραδιά. Και του χρόνου.

Φωτογραφίες Κώστας Παπαδάκης.
























































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top